Cassandra of Troy

perustiedot

Virallinen nimi - Cassandra of Troy
Rotu, sukupuoli - Kalliovuortenhevonen, tamma
Säkäkorkeus, väri - 154cm, musta
Syntynyt - 29.03.2007, VARL
Painotus - askellajiratsastus
Kasvattaja - Trojan Farm, Ohio
Maahantuoja - Knoxdale Farm
Omistaja - Ramya Ranch, HM

Cassandra on hieman hömppä hevonen, jonka kanssa sattuu ja tapahtuu, sillä tammalla on tapana kömpelöidä mitä yksinkertaisempien asioiden kanssa. Jätäppä tamma vaikkapa satuloituna karsinaansa, niin takaisin tullessasi varusteista ei ole tietoakaan.

Kuin Ruma ankanpoikanen, ratsastajan hypätessä selkään Cassandra muuttuu terhakaksi ja sulavaliikkeiseksi ratsuksi, jossa ei ole merkkiäkään siitä kömpelyksestä, johon tallissa on tutustunut. Soveltuu monentasoisille ratsastajille, mutta maastoesteillä tuppaa kuumumaan ja meno saattaa äityä railakkaaksikin.

sukupuu


i Epicly Royalblue EVM
rmp, m, 155cm
ii Epic Revenge EVM iii Straight Vagabond EVM
iie Estetica Ice Cube EVM
ie Child O'Mine EVM iei Request Colt EVM
iee Creep N Chic EVM

e Aprilia Blurberry EVM
rmp, trt, 150cm
ei Groovin Swallows EVM eii Kelton's Mc Ranger EVM
eie Weekend Pillows EVM
ee Snowberry Trial EVM eei Grey Trooper Martini EVM
eee Painted Triple Fancy EVM


jälkikasvu

Isä Epicly Royalbluelta Cassandra on perinyt hieman vaatimattoman ulkokuoren ja melko ison kokonsa. Royal kilpaili nuoruusvuosinaan vain esteradoilla, menestyen jopa 110cm radoilla asti. Jalostuksessa vaikuttanut vain Ohion osavaltiossa. Hyvin vaatimattoman näköinen ja luonteinen ori.
Isänisä Epic Revenge oli myös kookas hevonen ja kärsi nuorena kovista kasvupyrähdyksistä, mutta hieman vanhemmalla iällä pärjäsi voitokkaasti oman osavaltionsa askellajikilpailuissa. Hyvin komea ulkomuodoltaan ja omasi rodulleen ominaisen rotuleiman.
Isänemä Child O'Mine omasi huimat hyppylahjat. Tamman huhuttiin hypänneen kotona ratsastajan kanssa 130cm esteitä vaikkei tamma koolla paljoa voinut rehvastella. Kilpailuissa menestyi 110cm radoilla. Ulkonältään hyvin siro tamma, joskisn hieman ailahtelevainen luonteeltaan. Tiinehtymisongelmien vuoksi jätti vain kaksi varsaa, joista toinen menehtyi nuorena.

Emä Aprilia Blurberry kilpaili rataesteillä noin metrin tasolla, mutta myytiin hyvän luonteensa ja ratsastettavuutensa vuoksi pienelle ratsastuskoululle, jossa kilpaili muutamien oppilaiden ratsuna helpoissa kenttäluokissa. Cassandra jäi tamman ensimmäiseksi ja viimeiseksi jälkeläiseksi.
Emänisä Groovin Swallows oli erittäin kovapäinen ja vaikea tapaus, vaikka kilpailikin kohtuullisellä menestyksellä kentässä. Astui pari tammaa, kunnes päätettiin ruunata muutaman 'läheltä piti, ettei henki mennyt' -tilanteen jälkeen. Ruunauksen jälkeen eteni yhden tähden kilpailuihin asti.
Emänemä Snowberry Trial oli hyvin sympaattinen ja mukava tamma ja koko omistajaperheensä 'sylikoira'. Osallistui muutamiin aluetasoon verrattaviin estekilpailuihin perheen tyttärien kanssa saaden ruusukkeitakin useasti. Snowberryllä olisi riittänyt potentiaalia myös askellajikisoihin asti, mutta perhe halusi nimenomaan estehevosen.

kilpailusaavutukset - 07 ARJ sijoitusta

15.09.2008 Kaurisrannan Ratsastajat ARJ Sekakäynti 6/38
11.02.2009 KaRa ARJ Sekamonikäynti 3/49
03.03.2009 Branwen Farm ARJ Amble 3/11
28.03.2009 VF Miniatures ARJ Amble 3/31
05.05.2009 VF Miniatures ARJ Amble 4/24
06.05.2009 VF Miniatures ARJ Amble 1/24
23.05.2009 Knoxdale Farm ARJ Amble 1/18